NEW IN

summerdress


VILA 350 kr


Tänkte visa er världens finaste sommarklänning! Har länge varit på jakt efter enkla klänningar som man kan ha både till vardags och till fest. Och denna skönhet från VILA uppfyller båda kriterierna! Älskar ryggen och den härliga röda färgen, så himla fantastiskt fin. Priset var inte så pjåkigt det heller! Nu ska jag springa iväg till jobbet. Ciao!


Thought I'd show you a wonderful summer dress! I've been looking for a dress that you can have both during the day and night, and this one does the job! I love the back and the fantastic color. And the price wasn't that bad either! Now, work! 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VALBORG
kjol

Hej vänner! Tänk att det redan är sista april, galet men härligt. Det blir ingen majbrasa för min del, utan jag firar in maj genom att gå på stand up med Filip ikväll! Minst lika roligt det! Här har ni för övrigt min senaste obsession som jag inte kan sluta tänka på, den fantastiska Filippa K kjolen. Såg denna bild på Funda i vintras och blev kär i H&M kjolen hon bar, men när jag testade den så satt den inte alls snyggt på mig. Men så för någon dag sedan hittade jag denna skönhet på Filippa K. Åh vilken perfektion! Den finns både i svart, mörkblått och ljusbeige. Har testat den två gånger sedan dess, vill verkligen slå till....

Hi friends! I can't believe that it is already 30th of April. I will celebrate it with stand up tonight with my love. Anyways, here you can see my latest obsession, the Filippa K skirt. I saw a very similar skirt from H&M on Funda a couple months back, but it didn't look as good on me. But the other day I found the one from Filippa K, such perfection! You can find it in black, navy and cream. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DINNER WITH LIZ
liz

Liz är nog en sådan person vars personlighet man tydligt kan se på bilder. Tänk dig den mest bubbliga, sociala, glada amerikanen någonsin och det är Liz du tänker på. Tänk att det var hon den där kalla novemberdagen 2013 som berättade för mig att jag blivit tilldelad stipendium till ett college i USA. Och nu är hon här i Sverige igen! Vi promenerade från t-centralen, gick runt i gamla stan och avslutade kvällen vid Medis. Hon bjöd mig på den godaste veganska hamburgaren som ni hittar på Chutney (såklart). Åh, det känns som att jag kan leva på hennes underbara energi en vecka framöver!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STAR

jewlbracelet - Sophie by Sophie necklace - Jewelmint


Startade dagen så himla bra. Insåg att man borde typ göra så varje dag om man så kan. Jag gick ner till Friskis och tränade ett pass, nämligen skivstång. SÅ SKÖNT att svettas lite. Tänker köpa säsongskort nästa gång, så värt det! Nu ligger jag bara och chillar, är så himla frusen av mig, börjar nästan ana en förkylning. Men hoppas verkligen att kroppen tar hand om det, för jag ska jobba sju dagar på raken från och med imorgon. Så det blir en tidig lördagskväll för min del (men äsch, det känns ju som söndag ändå). Beställde för övrigt det enkla men fina halsbandet precis. Det kommer från en amerikansk hemsida som jag beställde smycken då och då från när jag bodde i Illinois. En gång drog de 29 dollar för mycket och då fick jag som ett presentkort, som jag nu använde!


I started the day off sooo well. I went to the gym and I reeeally enjoyed it! But now I'm laying in bed feeling kinda cold, I hope I'm not getting the flu or something, because I will be working 7 days strait starting tomorrow. So it will be an early Saturday night for me. I just bought this necklace from Jewelmint though! Iiik, it is so simple and pretty. 

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BIRTHDAY GIFTS
birthdaygifts

Alltså, vad ska jag säga? Hur Tuvigt är detta på en skala mellan 1 - 10? Fick kattclutchen som kommer från J Crew och solglasögonfodralet från & other stories av min älskade pojkvän, doftljuset från mina Ludvika-tjejer och en månadsväxt (en sådan som är speciell för vilken månad man är född i) av Maria. Så himla fina grejer! Det enda jag mår lite dåligt över är när jag kikar på det fina solglasögon fodralet så funderar jag var tusan mina Céline solglasögon har tagit vägen (de har varit borta i typ tre veckor nu!! Får en klump i magen av tanken). Samtalsbyte! Ikväll då? Jag har haft en välbehövd lugn fredagskväll med lite serietittande (älskade million dollar listing såklart) och inredningssurfande. Fint det efter mycket jobb!

Details of some of my birthday presents. I LOVE them!! 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg