MATERIELL LYCKA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

COAT FILIPPA K


OKEJ, jag svävar på moln av materiell lycka. I förrgår jobbade jag ju på Bibbis (Biblioteksgatan) och i och med Fashion Week så hade hela gatan så kallad Fashion Night. När det var fem minuter kvar tills att butikerna skulle stänga så hörde jag hur några kunder inne i butiken pratade om att Filippa K hade 20% rea på allt. Gissa om mina öron växte större. Jag sprang dit som en galning och tog tag i älsklingskappan och gick därifrån med ett jäkla stort leende. Så värt! Så nu är den min, vi kommer ha massa fina höstar tillsammans.


Nu ska jag iväg och käka frukost med Judith på Pom & Flora, sen blir det jobb, och sen väntar Sandviken på oss! Filip och jag ska åka ner över helgen, men det känns så knasigt att min bästa vän inte är där, hon är ju ute i Europa den rackarn!


I'm sooo excited. I was so lucky and got the chance to buy this coat that I've been longing for so long, for a 20% discount at an event! We are going to spend a lot of autumns together. Now I'm off for breakfast with Judith and then work. But later tonight I'm going to Sandviken, this weekend is going to be so nice! Kisses!

Lena

Men åååh, vad kul!!! Så glad för dig!

EMMA

Ååh va roligt, bra med stora ögon ibland! ;)

EMMA

Och jag menade självklart ÖRON!

N

Supersnygg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like