5 PIECE FRENCH CHALLENGE
fem

SHIRT TOTEME      JEANS ACNE STUDIOS      CARDIGAN BY MALENE BIRGER SLINGBACKS CHANEL


Årets näst sista dag och jag funderar lite på hur nästa år ska bli. Vet ni vad jag är sugen på som nyårslöfte? Minns ni den så kallade 5 plagg utmaningen jag pratade om för någon vecka sedan? Man får alltså enbart köpa fem plagg under en säsong som därmed blir av bättre kvalité. De tre sakerna som står högst upp på listan är;

  • Ett par jeans från antingen Acne eller APC

  • En skjorta från Toteme alternativt Gant

  • En cardigan från Marlene Birger

  • Drömmen vore ju även ett par Chanel Slingbacks, men om man lyckas spara ihop till det med en studentbudget är ju en annan fråga...


Men varför? Jo, dels för att man blir mer kreativ kring det man faktiskt redan äger. Det är bättre ekonomiskt och man har råd att satsa på kvalité. Smycken, accessoarer, myskläder, träningskläder, och basgrejer (så som en t-shirt typ) räknas inte in, så länge det inte är en summa som är utöver vad man normalt sett skulle betala för ett plagg, därför räknas alltså både skjortan och jeansen. Personligen tänker jag dock inte räkna in second hand, typ om man skulle fynda något underbart för en mindre peng (så som under 200-lappen - vilket dock händer allt för sällan nu förtiden, men jag vill ändå gardera mig utifall att). Vad tror ni? Jag tror det vore en nyttig utmaning för mig, både rent ekonomiskt, psykiskt, miljömässigt, ja allt helt enkelt! Sen kanske man känner sig rätt så tradig ibland när man bär samma, samma saker, men då får man helt enkelt använda fantasin lite bättre! Vad tycker ni, ska jag satsa?
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BÄSTA KÖP ÅR 2015
När jag tänker på i år så inser jag att jag fått mig en smashing basgarderob. Innan 2015 ägde jag inte en enda vit eller svart enkel t-shirt som exempel, vilket är helt sjukt. Så tack vare jobbet på Samsoe & Samsoe så blev det en hel del bra bas till bra priser. Här har ni årets favoritköp som jag vet kommer att hålla år efter år!

pinkcoat

Det första köpet år 2015 som var en storfavorit var min ljusrosa kappa från & other stories. Jag hade varit på jakt efter en i två år, men aldrig hittat den perfekta. Denna är min vapendragare och jag längtar redan till våren då jag får använda den igen!

knitted1

När det kommer till ett klädesplagg som jag är mest nöjd med så är det ju så himla svårt att välja just ett. Men denna tjocktröja från Hope som jag fyndade på rea måste nog kvalificera för det. Varje gång jag sätter på mig den blir jag så nöjd. Den är så fräsch, clean och man känner kvalitén rakt igenom.

Spetsbhar är ju något vi flesta har snöat in oss på, och denna från Lindex var en favorit under årets gång.

filippak1

En till kappa, jag vet. Men jag kan inte hjälpa det! Jag tror verkligen att kappor är mitt favoritplagg (om man nu räknar ytterplagg som vanliga plagg det vill säga). Det knyter ann olika outfits och jag känner mig trygg när jag har på mig en kappa. Så detta och det sista köpet nedan är nog 2015:s största favoriter. För er som också är sugna på kappan så kan jag tipsa om att den just nu är på 30 % rea!

chloefin

Ni trodde väl inte att jag skulle glömma? Allt slit på jobbet under sommaren sparades ihop till denna tidlösa skönhet. Det pirrar fortfarande i magen när jag tittar på den, och det säger väl en hel del?
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LA PERLA

LAPERLA


LINGERIE LA PERLA


Heej hjärtan! Wow, längesedan jag var ifrån bloggen så här lång tid (två dagar haha)! Jag har det kanonbra, är nu åter i stan och dessutom så är mina två bästa vänner från tiden i USA på besök, nämligen Astrid och Sara! Så vi har några dagar tillsammans då vi ska catcha upp allt vi har missat sedan sist vi sågs vilket sist var i januari! Jag hoppas att era dagar nu efter jul både är och har varit lika mysiga!


Jag tänkte berätta och tipsa om mitt nyfunna favoritmärke när det kommer till underkläder, nämligen italienska underklädesmärket La Perla. Priserna varierar allt mellan 700 kr till 7000 kr, men jag har hittat en hel del på rea till rimliga priser! Så tips tips nu till mellandagsrean!I have to show you my new favorite lingerie brand, the Italian brand called La Perla! You should check it out, especially since you can find some beauties on sale right now!

Now I'm gonna hang out with my besties from Augustana, Astrid and Sara are visiting me in Stockholm for a couple of days, it is sooo nice to see them again!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
CHRISTMAS GIFT
rose

PERFUME BYREDO 'ROSE OF NO MAN'S LAND'


Titta titta! Gissa om jag blev glad när jag öppnade pojkvännens julklapp till mig? Han vet han (och han försäkrar sig om att han faktiskt planerat köpa den innan jag la ut min wishlist på bloggen). Nu kommer jag att dofta rosor en lång tid framöver.


Hoppas att ni får en fin juldag, oavsett om ni tänker fira den eller ej. Själv kommer vi slå klackarna i taket och dansa till Icona Pop som spelar ikväll! Men först, en vinterpromenad!


Look what I got for Christmas from my darling. He knows me too well. Now I'm gonna smell like roses. 


I hope that you'll get a lovely Christmas day regardless if you'll celebrate it or not. Tonight we're gonna dance to Icona Pop that are having a gig in the town. So excited! But first, a walk in the sun!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GOD JUL
christmas

DRESS H&M     EARRINGS CUBUS (OLD)     SHOES SAMSOE & SAMSOE


God Jul älsklingar!! Hoppas att ni får en finfin dag. Jag firar hemma hos Filips familj och har det urmysigt. Tänkte passa på att säga hej innan Kalle Anka börjar då vi sedan ska käka samt öppna paket. Puss på er!
Since we celebrate Christmas the 24th in Sweden, I hope you'll have a wonderful Christmas! kisses!

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg