BÄSTA KÖP ÅR 2015
När jag tänker på i år så inser jag att jag fått mig en smashing basgarderob. Innan 2015 ägde jag inte en enda vit eller svart enkel t-shirt som exempel, vilket är helt sjukt. Så tack vare jobbet på Samsoe & Samsoe så blev det en hel del bra bas till bra priser. Här har ni årets favoritköp som jag vet kommer att hålla år efter år!

pinkcoat

Det första köpet år 2015 som var en storfavorit var min ljusrosa kappa från & other stories. Jag hade varit på jakt efter en i två år, men aldrig hittat den perfekta. Denna är min vapendragare och jag längtar redan till våren då jag får använda den igen!

knitted1

När det kommer till ett klädesplagg som jag är mest nöjd med så är det ju så himla svårt att välja just ett. Men denna tjocktröja från Hope som jag fyndade på rea måste nog kvalificera för det. Varje gång jag sätter på mig den blir jag så nöjd. Den är så fräsch, clean och man känner kvalitén rakt igenom.

Spetsbhar är ju något vi flesta har snöat in oss på, och denna från Lindex var en favorit under årets gång.

filippak1

En till kappa, jag vet. Men jag kan inte hjälpa det! Jag tror verkligen att kappor är mitt favoritplagg (om man nu räknar ytterplagg som vanliga plagg det vill säga). Det knyter ann olika outfits och jag känner mig trygg när jag har på mig en kappa. Så detta och det sista köpet nedan är nog 2015:s största favoriter. För er som också är sugna på kappan så kan jag tipsa om att den just nu är på 30 % rea!

chloefin

Ni trodde väl inte att jag skulle glömma? Allt slit på jobbet under sommaren sparades ihop till denna tidlösa skönhet. Det pirrar fortfarande i magen när jag tittar på den, och det säger väl en hel del?
Lisen

Vilka fina saker!!
Du, det där halsbandet med stjärnan, var är det köpt? :)

Svar: Tack Lisen!
Den kommer från en amerikansk webbshop som heter Jewelmint!
tuvaalicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like