REMINDER TO MYSELF
reminder

POTENTIAL NEW YEARS EVE MAKE UP? INSPO FROM CHANEL FW2013


Har under dagen märkt att min kropp är rätt så slut. Pluggandet till duggan som är i övermorgon är icke existerande för det går bara inte. Jag intalar mig själv att det verkligen inte gör ett DUGG. Klarar man det inte så får man göra om, så enkelt är det. Det är viktigt att ha det i åtanke och inte dras med i stressen. Jag gör mitt bästa, punkt. Jag märker hur många vi är, som pushar oss till gränsen så det slutar med att man gråter var och varannan dag. Så ska det inte behöva vara! Jag tror det har mycket med mind settet att göra, hur man väljer att se på saker och ting. Tanken för mig att ett prov (eller vad det nu kan vara) inte är på blodigt allvar gör så att jag mår mycket bättre. Det gäller att försöka se det ur ett fågelperspektiv.


Nu tänker jag lyxa till det med mörk choklad och någon bra serie, kanske The Affair som jag har kikat lite på innan, (tips tips!) för kroppen och själen behöver faktiskt slappna av ibland. Var snäll mot dig själv.I've noticed that my mind and body is kinda stressed out. I need to rest, and I can't focus on my studies. Really annoying since I have a small exam on Thursday. But then again, what does it matter if I doesn't pass?! I'll just do it again, THE END. There is nothing worse than that. You gotta try and keep your perspective, because these things actually really doesn't matter and should make your life feel so stressed out. At least that's what I've been telling myself today.


So now I'm gonna eat some dark chocolate and watch a great series, maybe The Affair that I've watched two episodes of (you should check it out too!). Both the mind and soul really needs to relax sometimes. Don't be too hard on yourself.


Saris

<3 <3 <3

Svar: puss
tuvaalicia

bohobando | Skönhet & Livsstil

Fy det där låter inge roligt alls girl. Kan va sjukt tungt med press och krav... Skönt att du tar tid för dig själv och kopplar tankarna på annat. Jag har faktiskt en tävling med Caseapp just nu där kan du vinna ett egetdesignat mobilskal. Kan ju vara bra för dig som behöver påminna dig om de där små orden. KRAM

Svar: Tack fina du Cajsa. Jag ska absolut checka in tävlingen din!
tuvaalicia

Lisen

Har precis samma känsla som dig just nu, hjärtat bankar lite snabbare för all stress som finns omkring en. Inte roligt alls. Men det gäller verkligen att hitta tid för sig själv och se till att ta den tiden också. Så glad att du gör det <3

Svar: Tack Lisen! Hoppas att det går bra för dig också. Puss och kram
tuvaalicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like