WALLET MANIA
walletmania

1. CASE FACTORY      2. ACNE STUDIOS      3. CHANEL      4. STELLA MCCARTNEY


5. BY MALENE BIRGER       6. BY MALENE BIRGER


Hej på er! Har ni haft er en bra måndag? Det har jag haft! Tillbringade förmiddagen i skolan, och sedan hade jag klipptid under eftermiddagen. Jag var hårmodell så jag hade en sådan tur att få en klippning gratis! Resultat får ni se inom kort. Jag är i alla fall riktigt nöjd, klippningen blev väldigt bra då den framhäver mina naturliga svall, så det blev lite mer 70-talskänsla vilket jag älskar. Fick dessutom med mig en toning, som är åt det mörkare hållet, så vi får se när jag vågar på mig den. Resten av kvällen har jag tillägnat åt plugg, med paus för lite bloggande såklart.

Från en sak till en annan; något jag älskar är snygga plånböcker. Det är något med att ha en ren och fin plånbok, haha. När Filip och jag var i Italien så kikade jag på denna korthållare från Chanel, mest för skojs skull. Har inte kunnat sluta tänka på den, så det kan bli ett framtida köp. Ett bra sådant lyxköp som man kan planera till när man har fullföljt ett mål! För trots att det är en del pengar så är det inte orimligt mycket, så det funkar att spara ihop till, även för en student! Nu ska jag fortsätta läsa, hörs mer imorgon!
Hi readers! Have you had a good Monday? Mine has been great! I spent the morning at school, and then I had a hair appointment during the afternoon. I got it for free so I was really lucky! You'll see the results soon. I'm really happy about the results, it is a bit more natural with a 70s look. Rest of the day I've spent with my law books. 

From one thing to another, I love nice wallets. It is just something with a clean, fresh and luxurious wallet. When Filip and I where in Italy, I just had to stop by the Chanel store to look at this beauty. I haven't been able to stop thinking about it, so maybe it will be a future purchase. I think it is such a good investment that isn't too pricey, so even a student can afford it if you save up some money. Now I'm gonna continue my studies! Laters!

 
Lena

Åh, vill också klippa mig, alltid kul med lite förändring på hösten! Chanel korthållaren är ju drömmen!

Svar: men eller huuuur!
tuvaalicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like