GOLDEN SKIRT
 
Kjolen med ett stort K. Såg den på Joanna och föll pladask. Alltså herre min skapelse. Hur jäkla snygg är den inte?? 399 kr från Gina TricotJag har verkligen snöat in mig på plisserade kjolar. Har visserligen älskat dem sedan första året på gymnasiet (nu snackar vi fem/sex år sedan, börjar nästan känna mig gammal), men det är något så stilrent med dem att de aldrig känns otrendiga. Mmmm love it. 

I'm in love with this golden skirt worn by Joanna. From Gina Tricot. 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
CHERRY BLOOMS
 
 
 
 
 
SHIRT SAMSOE & SAMSOE      JEANS ACNE      BLOCK HEEL ASOS
 
Glad fredag hörni!! Härligt med helg va? Tidigare idag mötte jag upp Elin för en kaffe i Kungsträdgården för att ta det årliga körsbärsblomsfotot! Lättare sagt än gjort insåg jag dock när jag kom hem då 90 % av alla bilder var i fokus på alla runtomkring, haha. Ser ni mina skor? Gissa om jag blev glad när jag knep det SISTA paret som dessutom var i min storlek (hahha paniken när man ser att skon är slutsåld efter att man la den i kundkorgen liksom). Så det var meant to be!
 
Resten av dagen har jag städat eftersom att vi ska ha ett supermysigt kalas här hemma imorgon. Det kommer bli så roligt!! Jag får se till att knäppa bilder då. Nu är jag dock vrålhungrig och jag tror det blir hamburgare, så GOTT! Puss på er!

Happy Friday! I'm in love with these cherry threes. It reminds me of Washington and Seattle a lot. 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BEDROOM
Fick en förfrågan om att göra inlägg med inredningsinspo när man flyttar till egen lägenhet. Såklart att jag kan det! Först ut är sovrummet. Just nu inspireras jag av trä, medelhavet, enkla tavlor och vackra lysrör. Det är något som jag pratat om tidigare, men jag älskar det bara mer och mer. I födelsedagspresent fick jag korallen som syns ovan av bästis, från Zara Home. Just nu pryder den bänken i vardagsrummet, men jag tänker mig att den snart ska få flytta in till sovrummet. 
 
En enkel, naturell tavelvägg eller en tavla ovanför sängen gör sig fint. Denna skönhet finner ni hos Artilleriet (och är inte alls särskilt pricy!). Pallen kan dessutom användas som avlastningsbord vid sängen (jag är dock så sugen på att köpa den till vår hall, men skulle annars ta in den i sovrummet). För att få in lite färg (och havskänsla!) kan du addera den fina lilla vasen från H&M Home. Inspirationscitat får vi ju aldrig nog av, och det i form av plexiglas och lysrör från BXX LGHT är ju alltid en given hit. 

Interior inspiration; bedroom. I'm really into a bohemian look right now. 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LJUSARE
 
 
 
Är så nöjd med min lite ljusare ton i håret gjord av bästa Anna! Nuuu är man redo för It Girls inspelningen med andra ord. Men alltså!! Bara fyra dagar kvar nu?! Just nu är jag kolugn, men så fort jag ska sova om nätterna så börjar jag tänka på det och blir så taggad samtidigt som jag blir asnervös. Men ojj vad skoj det kommer att bli! Jag ser så fram emot måndagen! 

My new hair, I'm so happy with the color!! Love it! So now I'm ready for It Girls! : ))
Kommentarer (8)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LETS TALK ABOUT HAIR
 
Idag ska jag äntligen till Anna på Hall Sthlm för att klippa mig! Så efterlängtat! Jag tänkte fixa färgen lite, jag rådiggar denna ton på bilden ovan. Men sen är ju det här hur jag ska klippa mig... Av någon anledning är jag sugen på att spara ut håret en aning, så att det slutar är strax nedanför (eller ovanför) axlarna. Kan inte riktigt bestämma mig. Jag har ju så mycket hår (hej i-landsproblem DELUXE) att en del av mig vill klippa lugg för att få bort lite volym. Men vi får helt enkelt se vad som händer när jag sitter där i frisörstolen! Vad tycker ni, har ni några tips?? 

Today I'll color and cut my hair! I'm so excited. But I can't really decide what look I'm going for. Do any of you have any ideas?
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg