LETS TALK ABOUT HAIR
 
Idag ska jag äntligen till Anna på Hall Sthlm för att klippa mig! Så efterlängtat! Jag tänkte fixa färgen lite, jag rådiggar denna ton på bilden ovan. Men sen är ju det här hur jag ska klippa mig... Av någon anledning är jag sugen på att spara ut håret en aning, så att det slutar är strax nedanför (eller ovanför) axlarna. Kan inte riktigt bestämma mig. Jag har ju så mycket hår (hej i-landsproblem DELUXE) att en del av mig vill klippa lugg för att få bort lite volym. Men vi får helt enkelt se vad som händer när jag sitter där i frisörstolen! Vad tycker ni, har ni några tips?? 

Today I'll color and cut my hair! I'm so excited. But I can't really decide what look I'm going for. Do any of you have any ideas?
 
Frida Larsson

Åh ska dit på fredag men till Stina för en förändring och är ute efter ungefär samma färg som du-så fin! Tycker du passar väldigt bra i det kortare håret och hår växer ju ut men om du vill spara men ändå ha förändring vore lugg något att slå till på,något jag själv återkommer till ofta som genast livar upp frisyren och ger en personlig touch!:D Tror det blir fint hur du än gör-en stjärna klär i allt ;D

SARISEN

OMG FYFAN VAD SNYGGT MED LUGG HERREGUD AJ AJ AJ AJ AJ

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress