STARSTUDIO PRESSVISNING
 

Igår mötte jag upp Nicolina och Ellen för att ta oss en tur till Starstudios pressvisning! Det var så himla kul! Det var i världens fina lokal på Strandvägen. Nu funderar jag över varför jag inte tog bilder på lokalen??! Det var rena rama drömmen. Nåväl, vi får nöja oss med fina bilder på bland annat min favorit Mumbai Stockholm!

Jag tokälskar ju min hidden gem ring från samma märke som gjordes genom att återvinna guldet från min morfars tidigare ring. Nästa drömköp är en med en färgglad vacker sten. Jag testade en och ville typ aldrig ta av mig den. Farligt vackert!! Annars då? Jo vi fick bland annat ingravera smycken the old fashion way, jag gjorde det såklart med bokstaven F som nu pryder min hals. Supertack till Starstudio och Natalie för att vi fick komma! 


Yesterday I had a great time at Starstudio's press preview! My all time favorite Mumbai Stockholm was there and I literally made me want to buy the whole collection. Such perfection! Thank you Starstudio and Natalie for inviting us! 

Denise Sandberg

Åh va fint!!

Jasmin

Var kommer dessa ringarna ifrån?! Helt ljuvliga!!

Svar: De kommer ifrån Mumbai Stockholm! Visst är de fantastiska?!
Tuva Alicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress