SUNDAY INSPO
1. inspireras så mycket av koraller just nu. De är så fina att pryda ovanpå en bok eller liknande. 2. Vårblommor och städat. I veckan kommer äntligen Ikea och hämtar vår reklamerade byrå så att vi kan få ordning på garderoben och sovrummet. Det kommer att bli så fint! 3. Dessa naglar, herreguud! Jag testade för första gången en mörkgrön nyans på mina naglar, och jag blev så överraskad, det känns faktiskt fint! Detta måste jag dock testa snarast. 4-5. Enda sedan jag skrev om scarfs så har jag varit lite obsessed. Den rutiga är så elegant. Love it! Den andra fina silkesscarfen från Dagmar bär Emelie Wikström så fint. 
 
Gårdagens tjejkväll slutade med att Nicolina och jag dansande vidare till Marie Laveau. Jag somnade vid fyra-tiden och skrattade lite åt mig själv då jag tidigare sagt att det skulle bli en tidig kväll. Men att dansa är ju sååå kul!
 
Det var så mysigt att vakna upp till regn som piskade mot fönstret, samt att ha en lugn morgon med veganska bananpannkakor. Nu skiner solen och Filip och jag ska snart bege oss på prommis till Vasastan då Elin håller i söndagsmiddagen ikväll. Alltså. När jag läser min egna text, fy i hela jäkla underbara världen, vilket underbart liv jag har. Jag är så tacksam. 
Lena

Åh, vilken härlig inspiration!! Älskar silkesscarfar alltså, går ju inte få för många av dem!! Speciellt så här på våren!
Åh, så fint allt låter! Glad för dig <3

Svar: Tack finaste du ❤️❤️❤️
Tuva Alicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress