WILD CARD

Det är klurigt att argumentera varför en sticker ut från mängden - det är ju upp till er bloggläsare om man gör det eller inte! Förstår ni vad jag menar? Man kan argumentera för att man sticker ut, men det kommer ju till att ni läsare faktiskt tycker att man gör det. Dessutom kan man ju ha världens mest utstickande blogg men ändå inte vara intressant. 

Mitt mål med min blogg är att inspirera er tjejer. Jag vet att ni har hört det hundraelva gånger förut, men det ska vara ett sätt att kanske komma bort från verkligheten för någon minut, precis som när man läser en tidning. För mig är det så viktigt att ni också mår bra av att läsa min blogg, för det sista jag vill är att man får ångest som man kan få av många andra bloggares "perfekta vardag". För ingen är perfekt, hur djävulskt lätt det än är att glömma bort. 

 

Genom mina drömmiga kollage kan vi tillsammans sukta oss bort för en stund. Genom min väg att försöka skapa en hållbar och miljövänlig garderob kan jag inspirera er till att göra samma sak. Genom min veganska kost kanske ni också testar på att laga en helvegansk lunch. Genom att jag tar upp ämnen som psykisk hälsa och självkänsla kanske ni får kraft att ringa det där samtalet för att boka in en kuratortid eller försöker tänka bättre tankar om er själva. För andra av er kanske jag bara är en stilinspiration, vilket är minst lika härligt. 

 

Hos Tuva Alicia hittar ni just den där saliga blandningen, med kvalité. Jag hoppas INNERLIGEN att min tid är kommen och att ni kommer kunna se mer av min personlighet i andra säsongen av It Girls. Håller ni tummarna åt mig nu? <33333

Elina

Heja dig! Puss Elina

Svar: Men gosis!! Tänkte på dig idag ❤️❤️ tack fina du.
Tuva Alicia

Frida

Är säker på att du kommer med<3 blir väldigt förvånad annars! Heja dig!:D

Svar: Dina ord värmer Frida!!! ❤️❤️❤️
Tuva Alicia

Ellen

Du är så bäst Tuva!! <3

Svar: Du med Ellen-Pellen!!! ❤️❤️
Tuva Alicia

Lena

Du är grym och så så så inspirerande! Håller tummarna, heja dig fina du <3

Svar: TACK min favvo-Lena ❤️
Tuva Alicia

Eda

Håller tummarna din blogg förtjänar en plats på itgirls. Heja heja!!

Svar: Gullig du! Tack Eda!
Tuva Alicia

Angelica Ström

Håller tummarna!! Du är grym!

julia

Får jag fråga var den rosa jackan kommer ifrån? O grattis till IT girls!!

Svar: Tack Julia! :D absolut! Du finner den på Asos! 🌟🌸
Tuva Alicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress