COZY SUNDAY
sundaycozy

SWEATER ZARA     HAT & OTHER STORIES      JEANS ACNE STUDIOS     SHOES SECOND HAND    BAG CHLOÉ


Såhär har jag myst runt denna söndag! Jag pluggade tills att Filip kom hem, han har nämligen varit hemma i Gästrikland i några dagar, lite galet hur mycket man kan sakna varandra efter bara någon dag. MEN VET NI!!! Jag är så taggad, jag ska på modeveckan imorgon! Snacka om att söndagsångesten ligger på NOLL. Ihhh, är så taggad!!What a cozy Sunday! I studied until Filip got home. He has been at his parents house for a couple of days, crazy how much I miss him after just a couple of days, haha. But GUESS WHAT!! I'm going to Stockholm Fashion Week tomorrow, I'm so excited! 

Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
IN MY MIND ON A SUNDAY
sundayinspo

1. Jag fann denna tulpanbild i en gammal inspomapp, och jag blev glatt överraskad när jag insåg att jag har just de två vaserna här hemma (från Ikea). Himla snyggt att ha en vas inuti en annan tycker jag! 2. Jag har under de senaste dygnen varvat pluggandet med att surfa runt på Ikeas hemsida och kikat på garderobslösningar. Denna nyinkomna skönhet är i furu som man får måla om helt själv, och som ni ser kan ju resultatet bli fantastiskt fint. De prisvärda mässingslamporna vore inte helt fel de heller. 3. Jag höll på att falla av stolen när jag såg denna bild på Pernille Teisbaek. Hon må nog vara den snyggaste kvinnan med den snyggaste stilen. Vanligtvis har inte jag sett henne såhär feminint klädd, men som ni vet älskar jag det. Om man ändå kunde trolla och få in den rosa blusen från 2nd day och byxorna från Stella McCartney in i garderoben, det vore väl något? 4. Jag har inte burit sneakers sedan jag gick i sjuan på högstadiet, helt seriöst. Men dessa fick mig på fall med ormskinnet och den rosa mockadetaljen där bak. 899 kr från K Cobler. Jag tror det kan bli ett framtida köp!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
OH, BOY
boy3

JEANS ACNE BOY VINTAGE WASH


Känslan när man köper det där perfekta plagget måste vara bland det bästa. Nu har jag äntligen ett par blå jeans i ägo, och som för första gången känns helt rätt. Det blev till slut ett par Acne Boy vintage, och inte ett par Pop som jag först var sugen på. De satt inte alls lika bra, och den lite längre benlängden på Boy-modellen gjorde så att det kändes mer praktiskt.


Efter en alldeles underbar shopping och biodag med Elin igår så blir denna lördag istället ägnad till lite tråkigare men ack så viktiga saker; städ och plugg. Men det kan också ha sin charm! Jag tänker åka till Karlaplan och köpa blommor sen när jag är klar, som belöning för allt slit. Hoppas ni får er en fin lördag!


That feeling when you buy that perfect piece of clothing... Now I finally have a pair of light blue jeans! I'm so happy with my decision of buying Acne Boy instead of Acne pop, it feels like its a bit more usable. 


boy4

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TROPICAL
tropical

SHIRT HUNKYDORY    BEACH DRESS HUNKYDORY    BAG HUNKYDORY    SNEAKERS BY MALENE BIRGER


Något jag ser fram emot i sommar är att blanda det mer ledigt bohemiska looken, in i min annars mer feminina och klassiska stil. En lång strandklänning är något som ekar tomt i min garderob, likaså ett par sneakers. Jag tycker sällan sneakers är fina på mig utan de ser för sportiga ut, men jag såg att H&M hade fått in ett par liknande dessa ovan för ett billigare pris, alternativt dessa som jag bloggade om tidigt i höstas. Både Hunkydory och By Malene Birger kommer få in magiska plagg nu till våren och sommaren, vilka jäkla ha-begär de väcker säger jag bara!


Efter en lång torsdag så tar jag nu långhelg. Ska träffa Elin för en frukost på Pom & Flora imorgon och ha en helt ledig dag. Så skönt! God natt hörni så hörs vi sen!


I'm so looking forward mixing this bohemian look with my feminine style this summer. I'm longing for this long beach dress, as well as a feminine pair of sneakers (which is kind of hard to find I have to tell you). Both By Malene Birger and Hunkydory will get so much pretty things this spring / summer, I'm in love! 

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TIO SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

1. Jag spelade jättemycket tv-spel som barn och hade till och med Lara Croft från Tomb Raider som låtsasvän från att jag var 6 år gammal.


2. Jag har gått gymnasiet på tre olika ställen; Ludvika, Kirkland i Washington samt Gävle.


3. Förra året ville Nivea ha med mig i en reklamfilm för en solskyddsfaktor. Men jag hade tydligen för fin hy och för lite solfläckar i ansiktet (dvs, jag var för lite skadad av solen). Haha!


saker1


Man skulle alltså ha massor av svarta pigmentfläckar (på den svartvita bilden) men som ni ser så hade jag inga förutom vanliga födelsemärken! - De hade aldrig sett något liknande.


4. Jag brukade rida och saknar det så, synd bara att det är så dyrt!


5. Det enda jag är allergisk mot är cellplast, ni vet sådana saker som flyter och som man kan leka med i bassänger.


6. Jag var under en period vegetarian redan på dagis. Det var pappas "knasiga" idé, men det uppskattar jag idag!


sak2


7. Jag hade en hamster när jag var liten, och när hon dog så bäddade jag in henne fint i en skokartong och la den i frysen i två år för jag ville inte begrava henne, hahahah så sjukt. Trollsan hette hon för övrigt.


8. När man ändå pratar om djur; några jag tänker på dagligen är mina två tidigare katter, Tilda och Timolina som mamma och jag köpte från katthem när jag var 10 år. Katter med mer personlighet får man leta efter. Vi hade bokstavligen ett eget språk och kunde tala med varandra när vi såg fåglar - HAHA gud jag hör hur sjukt detta låter, men det är sant! 


9. Min mamma var min bästa vän i alla lägen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


10. Jag tror banne mig att jag aldrig har mått så bra som jag gör nu. Även om man kan ha sina dåliga dagar och ledsna stunder så har jag den där tryggheten, vännerna och kärleken i mitt liv som gör livet så fantastiskt. Det försöker jag uppskatta varenda dag.


Ert intryck av mig just nu; jag hade en låtsasvän i form av Lara Croft, la min hamster i frysen och pratade kattspråk med mina katter. HAHA, åh, ni måste ju tro att jag är störd, men jag bjuder på det! Det är ju bara jag! ; )

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg