OH, BOY
boy3

JEANS ACNE BOY VINTAGE WASH


Känslan när man köper det där perfekta plagget måste vara bland det bästa. Nu har jag äntligen ett par blå jeans i ägo, och som för första gången känns helt rätt. Det blev till slut ett par Acne Boy vintage, och inte ett par Pop som jag först var sugen på. De satt inte alls lika bra, och den lite längre benlängden på Boy-modellen gjorde så att det kändes mer praktiskt.


Efter en alldeles underbar shopping och biodag med Elin igår så blir denna lördag istället ägnad till lite tråkigare men ack så viktiga saker; städ och plugg. Men det kan också ha sin charm! Jag tänker åka till Karlaplan och köpa blommor sen när jag är klar, som belöning för allt slit. Hoppas ni får er en fin lördag!


That feeling when you buy that perfect piece of clothing... Now I finally have a pair of light blue jeans! I'm so happy with my decision of buying Acne Boy instead of Acne pop, it feels like its a bit more usable. 


boy4

Lisen

Men wow, dom där ser så sjukt snygga ut. En helt perfekt färg också!!!

Ja så kan det nog vara. Det blir fel i hjärnan på något sätt för man är van att det ska vara kallt och sen är det typ vår fast det egentligen är flera månader kvar tills dess.

Tack, det känns bättre nu iallafall <3

Lena

Åh, bra köp vännen!! Hoppas på en outfit med dem sen! Ha en fin helg <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like