TIO SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

1. Jag spelade jättemycket tv-spel som barn och hade till och med Lara Croft från Tomb Raider som låtsasvän från att jag var 6 år gammal.


2. Jag har gått gymnasiet på tre olika ställen; Ludvika, Kirkland i Washington samt Gävle.


3. Förra året ville Nivea ha med mig i en reklamfilm för en solskyddsfaktor. Men jag hade tydligen för fin hy och för lite solfläckar i ansiktet (dvs, jag var för lite skadad av solen). Haha!


saker1


Man skulle alltså ha massor av svarta pigmentfläckar (på den svartvita bilden) men som ni ser så hade jag inga förutom vanliga födelsemärken! - De hade aldrig sett något liknande.


4. Jag brukade rida och saknar det så, synd bara att det är så dyrt!


5. Det enda jag är allergisk mot är cellplast, ni vet sådana saker som flyter och som man kan leka med i bassänger.


6. Jag var under en period vegetarian redan på dagis. Det var pappas "knasiga" idé, men det uppskattar jag idag!


sak2


7. Jag hade en hamster när jag var liten, och när hon dog så bäddade jag in henne fint i en skokartong och la den i frysen i två år för jag ville inte begrava henne, hahahah så sjukt. Trollsan hette hon för övrigt.


8. När man ändå pratar om djur; några jag tänker på dagligen är mina två tidigare katter, Tilda och Timolina som mamma och jag köpte från katthem när jag var 10 år. Katter med mer personlighet får man leta efter. Vi hade bokstavligen ett eget språk och kunde tala med varandra när vi såg fåglar - HAHA gud jag hör hur sjukt detta låter, men det är sant! 


9. Min mamma var min bästa vän i alla lägen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


10. Jag tror banne mig att jag aldrig har mått så bra som jag gör nu. Även om man kan ha sina dåliga dagar och ledsna stunder så har jag den där tryggheten, vännerna och kärleken i mitt liv som gör livet så fantastiskt. Det försöker jag uppskatta varenda dag.


Ert intryck av mig just nu; jag hade en låtsasvän i form av Lara Croft, la min hamster i frysen och pratade kattspråk med mina katter. HAHA, åh, ni måste ju tro att jag är störd, men jag bjuder på det! Det är ju bara jag! ; )

Sara

Hahahahahahahahahah hamstern jag döööööör lilla fina tuvstra, åh vad jag hade velat träffa dig som barn❤️❤️❤️

Svar: hahaha! <333 jadu, då hade vi kunnat rymt från dagis tillsammans ;) Måste nog vara det jag är mest stolt över här i livet!
tuvaalicia

Ellen

OMG, hamstergrejen!! Känns som att du kanske har berättat det förut, men känner mig samtidigt liiite överraskad. Haha!

Kram Tuva, så glad att du mår bra och att jag får ha dig i mitt liv. <3

Svar: hahaha <33 åh jag är så tacksam över att ha dig med Ellen! puss på dig
tuvaalicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like