VECKANS VIKTIGASTE PODD
Processed with VSCOcam with hb1 preset

JOSEFIN & VANJA AVSNITT #28


Jag lyssnade på veckans avsnitt av Josefin och Vanjas poddis när jag var påväg till tentan imorse, och blev så upprörd. Det är så jäkla sant det de säger. Jag har funderat över det så mycket, och nämnde det även i bloggen under hösten. Det handlar om det här med att få ångest över att inte se ut som den där perfekta tjejen på instagram, ha hennes cellulitfria rumpa och perfekta bröst när hon står i en minimal stringbikini osv. Det sjuka är ju att det är vi tjejer som faktiskt matar på det sjuka idealet genom att publicera sådana bilder som enbart har syftet att visa sitt "sexiga jag". Så jag uppmanar er alla att lyssna på veckans avsnitt, herregud så viktig!

Jag har skrivit klart tentan, är nu hemma och ska städa lägenheten som har kommit lite skymundan under tentaplugget ; ) Senare ikväll ska jag träffa lite klasskompisar och fira tentan med drinkar! Hörs senare!
ISA

lyssnade också på den och det var sånt "aha moment", för även om man VETAT att det är så, så är man så matad med det varje dag att man knappt reagerar. Usch!

PS. tänker på dig! hör av dig om du vill ses/höras någon gång!

Svar: men gullis!! tänkte på dig igår, hur sjukt!
tuvaalicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like