DE SENASTE DAGARNA
 
I fredags träffade jag Nicolina för veganska hamburgare och lemon shandy. Den kvinnan alltså! Det blev mycket deep talk, framtidsplaner och allt där emellan. Tänk va, att man har hittat en sån fin vän genom It Girls!
 
Senare mot natten begav Filip, hans bröder och jag mot Sandviken för att ha en lugn helg och hälsa på mormor. Vi hann med en riktigt snabb vända i Gävle för att knäppa lite foton och... 
Inhandla en morsdagbukett till Filips kära mor. 
På lördagskvällen väntade inflyttningsmys hemma hos Sara och Ture. Mysigt var bara förnamnet! Veganskt för mig såklart hehe.
Sen var man åter tillbaka i storstan och jag klagar inte. Tvärtom. Jag njuter av varje sekund. Trots att livet känns tufft stundvis så finner jag så mycket lycka i min omgivning, inte minst i denna underbara stad. 
Måndagen startade ljuvligt med frukost på Pom & Flora som jag inte har besökt på alldeles för länge!
Med kära Elin och hennes amerikanska värdmamma Tami! Så himla kul att äntligen få träffa henne efter att ha hört så mycket om henne i 5 år (?!?! tiden går apfort).
Under tisdagseftermiddagen tog jag en paus från tentapluggandet och träffade Ellen över en kaffe för att planera inför Göteborg i helgen. Vi är så himla taggade! Jag var grymt avundsjuk på hennes blus från Lindex, har spanat på den ett tag nu... 
Svalkade mig själv med en islatte. Detta väder alltså!!
Nicolina

Men alltså Tuva, är så jädrans glad att få lära känna dig! En ära :)) PUSSPUSSPUSS

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

ser ut som en bra helg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress