DEN SENASTE VECKAN

Hej på er! Helgen har varit bra. Jag har mestadels rensat bland grejer, men det känns skönt att kunna bocka av något på to-do-listan i alla fall. Jag tänkte i alla fall berätta lite om veckan som har gått! 

Under måndagen firade jag nationaldagen med en underbart mysig lunch med bästa Jamie. Sån underbar människa! Har aldrig i mitt liv träffat någon med hennes härliga aura. Fantastisk person. Hon är en riktig keeper! 

Sen mötte jag upp Ellen, Elin och Filip för en picknick ute på Djurgården. Vi åt massvis med jordgubbar och bigarråer samt spelade spel. Sen gick vi åt varsitt håll för att sedan mötas upp ännu en gång hemma hos Elin! Där åt vi grillat och njöt som bara den (det behövs väl inte nämnas att det senare blåste så kallt att vi till slut gav upp och gick in? Hehe)

 

Sen blev det plötsligt dags för nytt It Girls-avsnitt! Jag älskade verkligen veckans utmaning, för att frukostar är ju något jag verkligen njuuuter av och älskar att göra fina. Sen blev det ju lite stressigt när en 1/4 av tiden spenderades av att leta efter den där jäkla mixern, haha! 

Mmhm. Vi hade under veckan en AW med jobbet. Vi åt på Hjerta som ligger så fint vid Skeppsholmen! Jag var glatt överraskad över hur gott det var, så stället rekommenderas varmt för alla veganer där ute! Kan med handen på hjärtat säga att jag jobbar på världens bästa arbetsplats. Är så himla glad och lättad över att allt löser sig till slut! 

Jamie

MEN HJÄRTAT!!! ÅH <3 Du gjorde mig tårögd av dina fina ord. DU är en Keeper!! Med ett otroligt fint hjärta!

Svar: Vi måste ses snart!! Saknar dig!
Tuva Alicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress