VAD JAG BEHÖVER JUST NU
 
T-SHIRT FILIPPA K     TOWEL TOTEME      MULES ATP ATELIER 
 
Älsklingar! Jag vet inte hur jag mår. Den där inre ångestkänslan, som bubblar lite där inne. Ni förstår ju. Inspirationen är inte på topp om man säger så, det är för mycket annat som är i vägen. Just nu längtar jag tills i övermorgon då Ellen och jag ska till Gotland för en mysig weekend. Så himla spontant och jag älskar det. Det verkar dock som att det kommer regna största tiden men jag är riktigt taggad ändå. Det ska bli riktigt skönt att komma bort. Kortspel, fika, promenad i regn, bokläsande, havsdoft och mys är precis det jag behöver i några dagar. 
Amanda

Ta hand om dig! Och ha det sååå fint i helgen, ni två. Håller tummarna för att ni får lite solljus och värme där borta, även om bokläsande och kortspel i regnet låter mysigt det också. Plus!! Va grym du e i IT Girls, som sagt. Samt: så kul att ses hos Ellen igår!! Puss.

Svar: Så himla kul att träffa dig Amanda!! Du verkar så härlig! Tack, Ellen och jag hade en sån himla fantastisk helg! Vill tillbaka!
Tuva Alicia

Ellen Matilda

Vi ska ha sååå mysigt!!

Victoria

Åh så mycket fint!

Svar: Eller huur!
Tuva Alicia

Beata Jonasson

Skorna (!!) är ju helt råa! Har kikat igenom din blogg lite nu och gud vilken mysig tjej du är. Här blir jag kvar! Lurar bara på vart (program) du gör dina collage/bilder etc? Ha en fortsatt fin dag.

Svar: Åh men Beata! Vad oerhört GLAD jag blir!! Precis sådant här som värmer så. Jag redigerar alla mina bilder samt gör kollage i Photoshop! ☺️
Tuva Alicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress