NÄR HUMÖRET VÄNDER
SHIRT SAMSOE & SAMSOE       JEANS ZARA
 
Om jag ska vara ärliga med er så hoppade jag i kläderna strax före klockan 18 idag. Hahah. Men så blir det lätt när man pluggar hemma i myskläder och sen sticker till gymmet under eftermiddagen (inkluderat med lång bastutid med bästa vän)!
 
Vilken dag det har varit. En helomvändning från gårdagen, verkligen! Så mycket positiv energi har strålat mot mig idag, huur fantastiskt?! Alla era fantastiska kommentarer gör mig också så himla fylld av pepp och kärlek. Det ska ni veta. Har precis kommit hem från bio, såg How to be single med Elin och den var så mysig. Sån typisk feel good-tjejfilm fylld med massor av pepp. Hela biosalongens aura var till och med peppig?! Trodde för en sekund att jag var i USA. Nu dricker jag lite te och tror jag går till sängs snart, det vore skönt med en tidig kväll. Hoppas er torsdag har varit lika bra som min <3

My mood totally changed for the better today and I've had such a lovely day. All your comments makes me so incredibly happy as well. I hope your Thursday was as great as mine! <3 
 
 
Kommentarer (5)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THURSDAY INSPO
 

Latest pictures from my Pinterest
 
Hej hörni!! Har pluggat hela dagen, svettats loss på gymmet med Elin (vi gymmade själva för första gången och jag är riktigt stolt) och nu är vi på g till bio! Ville bara säga ett snabbt hej! En outfit kommer upp senare ikväll. Jag skjuter lite på mental health-inlägget, då jag tänker bjussa på det i veckans utmaning + massa mer pepp! Ha några underbara timmar så hörs vi snart! Xx
*edit* haha, när jag väl släpper kontrollen och för en gångs skull bloggar via mobilen så får jag mig en chock sen när jag kommer hem och slår på datorn. Jag har allergi för pixliga bilder med dålig kvalité, så nuu mina älsklingar är det ändrat! ; ) 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ÅNGESTONSDAG
MY INSTAGRAM, TUVAALICIA. YOU CAN FIND IT HERE
 
Hej hjärtan. Hur mår ni? Själv har jag haft ångest hela dagen. Vet inte riktigt varför. Mjo, kanske. Lägger mycket energi på bloggen och känner att studierna hamnar vid sidan om, något som jag dock känner är helt ok då jag på senare tid har prioriterat bloggen (särskilt nu när It Girls är igång) samt att jag självklart alltid kan skriva omtenta om det skulle skita sig. Men saken är den att jag aldrig någonsin har misslyckats på ett prov, och sådana grejer kan sitta stenhårt kvar i en, trots att man vill släppa det. Sen kan ju tankarna komma att om jag inte kommer med i It Girls - har jag lagt ner all den tid förgäves då? Nej, det har jag ju självklart inte, ni läsare finns ju här hos mig och uppskattar bloggen!! Det är ju det som ger mig energi och pepp till att fortsätta göra det jag gör. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag verkligen så jäkla gärna vill vara en del av It Girls i år. Det är inte bara något som vore en rolig upplevelse utan det är ju det som har varit mitt mål de senaste 14 månaderna då jag har bloggat här på portalen. Och jag hoppas att ni ser den glöden i mina inlägg. Ibland kan jag uppleva att det nästan är skämmigt att vilja något väldigt mycket, att det är osvennigt om ni förstår? Well, nu bryter vi den trenden. 
 
Sen vill jag gratulera Maja till veckans vinst! Det var innerligen ett väldigt nytänkande och roligt kollage, det måste jag säga!! Så heja heja! 
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VEGAN AFTERNOON SNACK
 
 
Jag har precis kommit hem från universitetet och kände mig sugen på mellis. Det blev en banan med jordnötssmör chiafrön och hampafrön! Såå gott och perfekt sådär nån timma innan träning. Ska iväg till gymmet senare ikväll och träna med Elin, skönt att få en paus från plugget. Är taggad! Vad gör ni en tisdag som denna?

I just got home and made this snack; banana, peanut butter, chia seeds and hemp seeds. Such a perfect snack, especially a few hours before my workout. I'm gonna work out tonight with Elin, I'm excited for a break from my essay writing! What are you all up to a Tuesday like this?
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
UTERQUË
 
EVERYTHING FROM UTERQUË

 

Jag har kommit över ett nytt märke som nog kan klassas som en ny favorit. Uterquë heter det och kommer från Spanien. Tydligen tillhör det samma koncern som Zara. Hur kan jag ha missat det?! Det känns perfekt för basgarderoben men som ändå snappar upp trender utan att göra dem för trendiga om ni hajar? Herregud alltså, jag vill typ klicka hem allt. Plaggen är lite dyrare än Zara, de flesta plaggen och skorna snittar runt 1000-lappen. Mina favoriter är nog de ljusrosa culotterna! (tänk dem med de silvriga klackarna - my god).


I've discovered a new brand that I already looove. I'm amazed that I've never stumbled upon it before! Everything feels so me. My favorites are the light pink culottes (think if you would match them with the silver sandals - my god!!)

 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg