ÅNGESTONSDAG
MY INSTAGRAM, TUVAALICIA. YOU CAN FIND IT HERE
 
Hej hjärtan. Hur mår ni? Själv har jag haft ångest hela dagen. Vet inte riktigt varför. Mjo, kanske. Lägger mycket energi på bloggen och känner att studierna hamnar vid sidan om, något som jag dock känner är helt ok då jag på senare tid har prioriterat bloggen (särskilt nu när It Girls är igång) samt att jag självklart alltid kan skriva omtenta om det skulle skita sig. Men saken är den att jag aldrig någonsin har misslyckats på ett prov, och sådana grejer kan sitta stenhårt kvar i en, trots att man vill släppa det. Sen kan ju tankarna komma att om jag inte kommer med i It Girls - har jag lagt ner all den tid förgäves då? Nej, det har jag ju självklart inte, ni läsare finns ju här hos mig och uppskattar bloggen!! Det är ju det som ger mig energi och pepp till att fortsätta göra det jag gör. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag verkligen så jäkla gärna vill vara en del av It Girls i år. Det är inte bara något som vore en rolig upplevelse utan det är ju det som har varit mitt mål de senaste 14 månaderna då jag har bloggat här på portalen. Och jag hoppas att ni ser den glöden i mina inlägg. Ibland kan jag uppleva att det nästan är skämmigt att vilja något väldigt mycket, att det är osvennigt om ni förstår? Well, nu bryter vi den trenden. 
 
Sen vill jag gratulera Maja till veckans vinst! Det var innerligen ett väldigt nytänkande och roligt kollage, det måste jag säga!! Så heja heja! 
 
Frida

Åh känner så igen mig i det du beskriver ,jag pluggar också men prioriterar det inte helt just nu då jag också hjärtligt gärna vill bli med i itgirls 2, inte bara en rolig upplevelse utan som du skriver något man verkligen vill göra och drömt om i ett flertal år( min dröm då att få komma in i branschen och göra det man verkligen verkligen älskar och itgirls är ju en sån bra möjlighet). Jag tror att du kommer med, säker på det, jag går in på din blogg dagligen och älskar den! Så inspirerande samtidigt som dina fina personlighet lyser igenom. Sedan läste jag din blogg för ett antal år sedan och älskade den redan då. U go girl och ibland i livet så prioriteras andra saker och detta kommer aldrig vara förgäves - du syns, och du levererar inlägg efter inlägg . Lita på att din vilja för dig rätt, och om ett prov inte skulle gå vägen så går det alltid att komplettera eller göra om, du vet att du kan och följ din inre känsla och vilja . U rock!

Svar: Alltså Frida. Blir tårögd! Herregud, tack. Behövde verkligen läsa detta. Blir så fylld av kärlek! Jag håller tummarna för både dig och mig så kan vi rocka loss i tävlingen. Du är för underbar!! Nu kör vi så får vi hoppas att pepp- och modegudarna är på vår sida ❤️❤️✨
Tuva Alicia

Saris

Det är klart att du kommer med i Itgirls! Du är den mest inspirerande bloggaren som finns out there som lyckas hålla det intressant och fint på samma gång.

Ps kommer du inte med så var det kanske meningen. Ha inte ångest. Puss

Svar: <333 Tack Saris
Tuva Alicia

Emma

Hej sötis! Allt går om man vill. Jag hejar på dig! Heja heja heja! KRAM
ps. Glöm inte att chilla och släng bort pressen, den gör dig ju bara ledsen!!

Svar: Vad fin du är Emma! TACK!! Hoppas du får en urgrym fredagkväll! :*
Tuva Alicia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like