BÄSTA BUDGETFYNDET JUST NU
 
SHIRT ZARA
 
Bästa tipset såhär en tisdagsmorgon! Ni har nog inte missat den omtalade blomskjortan från Gucci? Jag har kärat ner mig totalt i den, men nu har det kommit in en riktigt härlig look-a-like för en betydligt mindre peng som ni kan fynda på Zara. Den med ett par guldskor och jeans, det vore inte fy skam det! 

I guess you haven't missed the hyped Gucci shirt? Well, now you can find a similar one at Zara! I would wear it with blue jeans and golden heels! 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GEFLE
 
 
SHIRT ZARA       PANTS SAMSOE & SAMSOE       SNEAKERS SCORETT      BAG J CREW      COAT FILIPPA K
 
Såhär såg jag ut igår när vi var i Gävle på snabbesök för att hälsa på mormor på sjukhuset. Det blev en riktigt fin dag igår, allt blir ju som man gör det till. Jag älskar för övrigt denna kombo med mina vita kostymbyxor! Känns riktigt fräscht. Nu ska jag alldeles strax springa iväg för att käka frukost på Pom & Flora med Elin och hennes värdmamma från USA! Har aldrig träffat henne tidigare, vilket är lite galet, så det ska bli såå mysigt. Sen väntar träning och tentaplugg. Hur startar ni denna vecka?

Yesterday's outfit. I really love the combo with the white pants. Now I'm off for a breakfast at Pom & Flora with Elin and her host mom from the US! Crazy that I haven't met her before, so I'm beyond excited. Afterwards I'll workout and study for the upcoming exam. What are you all up to today?
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HYLLA DIN MAMMA-VIDEO ❥
Jag fick förfrågan av Modette om jag ville vara med i deras Mors Dag-video där man skulle hylla sin mamma. Självklart tänkte jag!!! Så himla fin idé. Jag passade på att hylla min mormor också. Jag spelade upp den för mormor idag, tänkte att hon i alla fall kunde lyssna. Tror nog att hon blev stolt 
Kommentarer (5)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MORS DAG
 
Jag är ändå så lyckligt lottad som har haft möjligheten att växa upp med en sådan stark, självständig, inspirerande och rolig kvinna, även om det var för en alldeles för kort tid. Tomheten en dag som denna blir så påtaglig. Därför är det så viktigt för mig att uppmärksamma det och säga det till alla ni som inte heller har era mammor vid liv, ni är inte ensamna! Jag brukar tänka att de också firar där uppe i himlen, de hyllar och firar våra fina mammor. Precis så jag tänker göra idag. Jag ska till sjukhuset i eftermiddag för att hälsa på min mormor. Jag ska hålla hennes hand, berätta hur mycket jag älskar henne och hoppas på att hon förstår. Det kommer att bli en känslosam dag, men ändå fin. Så glöm nu inte att berätta för era mammor hur mycket ni älskar dem. 

Mother's Day is a very emotional day for someone who have lost their mother. All my thoughts goes to my amazing mom today. I'm going to visit my grandma at the hospital in a few hours, and tell her how much I love her and hope that she will be able to understand. Take care today and don't forget to tell your mother how much you love her. 
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DRINKVAGN
 
 
 
I mer än ett år har jag drömt om en drinkvagn i mässing. Jag har under denna tid besökt otaliga secondhandbutiker och surfat sena nätter på blocket. Men nu så!!!! Igår, när Filip och jag tog en kvällspromenad i kvarteret så svängde vi spontant in på Myrorna en snabbis. Och där var den! Detta kan nog vara mitt favoritköp till lägenheten. Den är så tjusig! 

I'm in love with our drink trolley that we found at a second hand shop yesterday! Yay!
Kommentarer (4)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg