HALLOWEEN
halloween

PICTURES FROM YESTERDAY


Man måste ju tala om ren vilja när man sitter och pluggar en hel dag när man är råbakis. Som tur är så kan jag se fram emot en god middag med gott sällskap och sedan ännu lite mer dans inatt (jag har en känsla av att ganska mycket kaffe kommer att konsumeras för att orka med). Gårdagens halloweenfestligheter var himla lyckat. Min bästa halloween hitintills må jag säga! Elin och jag var som sagt Pink Ladies, och vi fick mycket beröm för vår utklädnad! Till min förvåning var vi ensamma om det, vilket var lite extra roligt. Hur har er Halloween varit?

Det är som att det inte går att undgå saknaden av Mamsen under sådana högtider, hur mycket man än vill vara glad. Tänkte tända lite mysiga ljus och bara tänka på henne, min stjärna. Det är så konstigt när man väl får det perspektivet, att min mamma, inte är här längre, och hon har inte varit det på över 6 år. Fasen vad jag saknar henne.
Halloween was really great, Elin and I looked fierce if I can say so myself. We had such a blast. How was your Halloween? 

I can't help missing Mom these kind of days. I'm gonna light some candles and think of her tonight. I miss her so much. It is crazy how she hasn't been here for over 6 years. Oh, what I miss her. 

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg